Nog eens die prachtige Amstel Gold Race van 2001 beleven?

Beleef Eriks winnende Amstel Gold Race samen met hem
28 april 2001: de 36ste editie van de Amstel Gold Race.
‘Op dertig kilometer van de streep weet ik aan te sluiten bij de twee koplopers, Lance Armstrong en Eddy Mazzoleni. Op de Keutenberg moet Mazzoleni zijn medevluchters laten gaan. In de laatste kilometer weigert Armstrong nog op kop te komen en begin ik in eerste positie. Armstrong zet aan. Ik vertrek van kop af en slaag er tijdens een bloedstollende sprint in de dan tweevoudig Tourwinnaar het nakijken te geven.’

Nog eens die prachtige Amstel Gold Race van 2001 beleven? Mét Erik Dekker erbij? Dat kan!

Groepsarrangement
In samenwerking met de Amstel Gold Race Xperience in dé wielerstad Valkenburg a/d Geul is het volgende groepsarrangement te boeken. Na ontvangst met Limburgse vlaai en koffie in de Amstel Gold Race Xperience, vertelt Erik u aan de hand van beelden het verhaal van die fantastische koers in 2001. Wat gebeurde er in de beginfase? Wat was de tactiek? Hoe was het weer? En hoe verliep die spannende finale?
Aansluitend gaat u met het hele gezelschap de weg op en rijdt u samen met Erik Dekker de laatste zeventig kilometer van die legendarische Amstel Gold Race 2001. De finish lag destijds op de Maasboulevard in Maastricht. U rijdt daarna door naar de AgrXp in Valkenburg. Hét moment om uw eigen finale te analyseren en te genieten van een douche, een welverdiende Amstel en een heerlijke pastamaaltijd.

Voor iedereen
Ruim van tevoren wordt besproken hoe het gezelschap is samengesteld. Vertel ons al uw wensen en we komen er samen uit; met verschillende niveaus binnen een groep wordt rekening gehouden, eventueel kan de groep halverwege worden gesplitst. Er fietsen meerdere begeleiders mee (afhankelijk van de groepsgrootte), dus er kan worden afgebogen indien nodig. Kortom, we maken er een mooie dag van voor iedereen!

Als eerste over de meet

Meer info over deze Amstel Gold Race Xperience?

De Amstel Gold Race meemaken?

“Samen met de laatste Nederlandse Amstel Gold Race winnaar, Erik Dekker, een fantastische rit gemaakt door het prachtige Limburgse landschap. Wat een top dag!”

U kunt bij vragen ook een e-mail sturen naar contact@erikdekker.nl