Volledig verzorgd je eigen Amstel Gold Race of Grand Depart Utrecht beleven?

Fiets evenement / wielertoer

 Netwerken op de fiets
“Wielrennen is het nieuwe golf” wordt er vaak gezegd en dat is ook Erik Dekker zijn ervaring. Zet eens een helm op en ga fietsen met je relaties, met je MT of met je medewerkers. Praten gaat zoveel soepeler op de fiets. Iets bespreken en iemand leren kennen, fietsend door een mooi landschap is veel gemakkelijker. Het is toch ook veel leuker om te netwerken op de fiets i.p.v. in een benauwd achteraf zaaltje?

Waardering en erkenning door werkgever
Een toertocht, eventueel met een sportieve prestatie gekoppeld aan een goed doel, is meer dan een heel gezellige sportieve dag er op uit met collega’s. Tijdens de rit, pauzes en lunch of diner, leer je iemand ontspannen op een heel andere manier kennen. Natuurlijk zoeken we een prettig gemiddeld niveau voor de hele groep.

Wat Erik Dekker voor u kan doen is het volgende:
In overleg neemt Erik Dekker de gehele organisatie van een, op uw wensen gebaseerde, volledig verzorgde, fietsdag of dagdeel op zich. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor interactie tussen deelnemers.
Als succesvol (oud)wielrenner en (oud)ploegleider is Erik Dekker de gehele dag aanwezig om met uw deelnemers te praten, hen te voorzien van tips & tricks, om leuke anekdotes te vertellen of een lunchpresentatie te geven. Met ontelbaar veel kilometers afgelegd in koers, trainingen, voorbereiding en voor zijn plezier heeft Erik Dekker de mooiste routes voor u paraat.

Sinds enkele jaren is Erik Dekker ook actief, en succesvol, in het mountainbiken; uiteraard is dit ook allemaal mogelijk met mountainbikes en off-road routes.

Voorbeeld van zo’n dag
Ruim voor aanvang van het evenement zijn alle deelnemers voorzien van custom made wielerkleding, die als blijvende herinnering dient.

De dag zelf start met een ontvangst met koffie en gebak. Het eten en drinken voor onderweg – ErikDekker.nl bidons gevuld met dorstlesser en de nodige sportrepen en gels – worden uitgedeeld. Dan stapt iedereen op zijn fiets. Huurfietsen zijn beschikbaar voor degene die daar de voorkeur aan geven. Vooruit gegaan door verkeersbegeleiding op motoren, leiden gidsen de groep over het parkoers gevolgd door materiaal wagens.
Er zijn diverse tussenstops om even bij te komen met eten en drinken, en ook om eten en drinken aan te vullen voor het vervolg van de rit.
Na afloop is er uiteraard de mogelijkheid om na te praten en de koolhydraten weer aan te vullen tijdens het diner onder het genot van een drankje, waarna de dag wordt afgesloten.

In overleg is (bijna) alles mogelijk. We maken graag een afspraak om uw persoonlijke voorkeuren te vertalen naar een geweldig fiets event.

Als eerste over de meet

Meer info over ErikDekker.nl wieler evenementen?

Interesse in uw eigen wieler event?

“Samen met de laatste Nederlandse Amstel Gold Race winnaar, Erik Dekker, een fantastische rit gemaakt door het prachtige Limburgse landschap. Wat een top dag!”

U kunt bij vragen ook een e-mail sturen naar contact@erikdekker.nl