Een relatie evenement met een sportieve insteek in het zonnetje?

Laat ErikDekker.nl je bedrijfsevenement organiseren!

Een maatwerk arrangement bij de belangrijste races?

Exclusieve luxe, spanning, de allure van topsport; ErikDekker.nl

Een personeels evenement met een sportief tintje?

Een evenement van ErikDekker.nl – met een doel en altijd gezellig!
Laat ErikDekker.nl je bedrijfsevenement organiseren

 Netwerken op de fiets
“Wielrennen is het nieuwe golf” wordt er vaak gezegd en dat is ook Erik Dekker zijn ervaring. Zet eens een helm op en ga fietsen met je relaties, met je MT of met je medewerkers. Praten gaat zoveel soepeler op de fiets. Iets bespreken en iemand ècht leren kennen, fietsend door een mooi landschap is veel gemakkelijker. Het is toch ook veel leuker om te netwerken op de fiets i.p.v. in een benauwd achteraf zaaltje?

Een maatwerk arrangement voor relaties bij belangrijkste races
Zelfs al heb je nooit van wielrennen gehoord is een evenement van allure als bijv. de Amstel Gold Race interessant. Er is tijdens zo’n wielerevenement zoveel te zien, doen en beleven: de spanning bouwt zich in een weekend op en het gonst er van de energie. Het verblijf is in stijl en het programma, doorspekt met de uitleg en het enthousiasme van Erik Dekker, stelt je in staat samen met relaties van een zeer plezierig en sportief wielerevenement te genieten. Kijk voor een voorbeeld bij Amstel Gold Race VIP arrangement.

Waardering en erkenning door werkgever
Een toertocht, eventueel met de sportieve prestatie gekoppeld aan een goed doel, is meer dan een heel gezellige sportieve dag er op uit met collega’s. Tijdens de rit, pauzes en lunch of diner, leer je iemand ontspannen op een heel andere manier kennen. Natuurlijk zoeken we een prettig gemiddeld niveau voor de hele groep.

Wat Erik Dekker voor u kan doen is het volgende:
In overleg neemt Erik Dekker de gehele organisatie van een, op uw wensen gebaseerde, volledig verzorgd, wielerevenement, fietsdag of dagdeel op zich. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor interactie tussen deelnemers.
Als succesvol (oud)wielrenner en (oud)ploegleider is Erik Dekker aanwezig om met deelnemers te praten, hen te voorzien van tips & tricks, om leuke anekdotes te vertellen of een lunchpresentatie te geven. Met ontelbaar veel kilometers afgelegd in koers, trainingen, voorbereiding en voor zijn plezier heeft Erik Dekker de mooiste routes voor u paraat!

Sinds enkele jaren is Erik Dekker ook actief, en succesvol, in het mountainbiken; uiteraard is dit ook allemaal mogelijk met mountainbikes en off-road routes.

Beleef meer met een VIP Amstel Gold Race arrangement van ErikDekker.nl
(klik hier)

Beleef in pure luxe de Amstel Gold Race sensatie, vooraan, gedurende het hele weekend.


 

Kies voor een wieler evenement
(klik hier)

Ga eens uit fietsen met je relaties, leuk een “tour d’un jour” personeelsevenement, of een gesponsort evenement bij een opening, jubileum of productlancering.


 

Beleef de laatste Nederlandse Amstel Gold Race overwinning van Erik met Erik zelf!
(klik hier)

Op verschillende niveaus als groep heerlijk genieten van het Limburgse landschap


 

Beleef meer met een arrangement of wielerevenement van ErikDekker.nl

Meer info overErikDekker.nl evenementen organisatie?

De Amstel Gold Race meemaken?

“Samen met de laatste Nederlandse Amstel Gold Race winnaar, Erik Dekker, een fantastische rit gemaakt door het prachtige Limburgse landschap. Wat een top dag!”

U kunt bij vragen ook een e-mail sturen naar contact@erikdekker.nl