Nog eens die prachtige Amstel Gold Race van 2001 beleven?

Amstel Gold Race 2020 – verplaatst door Corona pandemie – VIP arrangementen

Beleef Eriks winnende Amstel Gold Race samen met hem
28 april 2001: de 36ste editie van de Amstel Gold Race.
‘Op dertig kilometer van de streep weet ik aan te sluiten bij de twee koplopers, Lance Armstrong en Eddy Mazzoleni. Op de Keutenberg moet Mazzoleni zijn medevluchters laten gaan. In de laatste kilometer weigert Armstrong nog op kop te komen en begin ik in eerste positie. Armstrong zet aan. Ik vertrek van kop af en slaag er tijdens een bloedstollende sprint in de dan tweevoudig Tourwinnaar het nakijken te geven.’
Erik Dekker is de laatste Nederlandse winnaar van de Amstel Gold Race.

 

In stijl een prachtig Amstel Gold Race weekend beleven?
Mét Erik Dekker erbij? Dat kan!

 

– VIP arrangement Amstel Gold Race 2020 –

 

Powered by ErikDekker.nl, de inmiddels voor-laatste Nederlandse Amstel Gold Race winnaar en prominent wieler vedette.

 

Verwen uw relaties met een Amstel Gold Race Weekend VIP arrangement.
De laatste Nederlandse AGR winnaar, Erik Dekker, organiseert en begeleidt u en uw relaties gedurende dit weekend. Zaterdag de Gold Race Toerversie en zondag als VIP de strijd tussen de beste mannen en vrouwen van de wereld aanschouwen. Overnachten en heerlijk dineren in Chateau St. Gerlach in Valkenburg.

 

Wat zijn de mogelijkheden?
Alles kan.
Limo service, helikopter transfer, de beste hotels, oesters aan het parcours, … alles in overleg met u.
Hieronder een beknopt voorbeeld in hoofdlijnen:

 

Amstel Gold Race – Vrijdag:
Vanaf 18 uur ontvangst in Hotel St. Gerlach Valkenburg.
Na het ontvangst met een welkomstdrankje, kunnen uw gasten zich settelen en opfrissen in hun suite.  Hierna verzamelen we ons voor een aperitief waarna u en uw gasten heerlijk gaan dineren in het Chateau. Onder het genot van uitstekende wijnen en verrassende spijzen, heeft u ruim de gelegenheid om u in ongedwongen ambiance met uw gasten te vermaken. Indien gewenst zal Erik Dekker de avond voorzien van schitterende anekdotes en tips voor de komende Amstel Gold Race toerversie.

 

Amstel Gold Race – Zaterdag:
Na een heerlijk ontbijt staat de toerversie van De Amstel Gold Race op het programma. De afstanden die worden gereden zijn optioneel en niet allen even intensief. Voor vertrek krijgt iedere deelnemer een bidon sportdrank, energie repen en gels uitgereikt. Erik Dekker zal de tocht begeleiden en iedereen voorzien van de nodige tips en tricks. Bij een moeilijk moment is Erik er ook om het spreekwoordelijke “duwtje in de rug” te geven. Wie niet gaat fietsen kan van de uitstekende faciliteiten van het chateau gebruik maken of deelnemen aan het dagprogramma dat we opstellen op basis van specifieke deelnemers.
De toertocht wordt verreden in de kleuren van uw organisatie. Wij zorgen voor gepaste Bioracer tenues, indien gewenst zorgen wij ook voor huurfietsen en eventueel ander materiaal.

Napraten doen we onder het genot van een hapje en een drankje tijdens een late lunch in het prachtige Limburgs landschap. Immers het vochttekort moet aangevuld worden en de spieren hebben weer koolhydraten nodig voor de laatste etappe terug naar het chateau.

Bij terugkomst worden we ontvangen met een drankje op het terras waarna we ons even kunnen terugtrekken in de suites. In de avond wordt er uiteraard weer heerlijk gedineerd op het Chateau.

 

Amstel Gold Race – Zondag:
DE dag van de Amstel Gold Race. U en uw gasten worden na een heerlijk ontbijt naar Maastricht gebracht om daar de indrukwekkende start bij te wonen van ’s werelds beste mannelijke en vrouwelijke wielrenners.
Krijgen wij een opvolger van Erik Dekker als Nederlands laatste winnaar? Waar moet u op letten? Wat gebeurd er eigenlijk binnen teams voor de start? Erik Dekker zal u uitgebreid begeleiden.

Na de start brengt ErikDekker.nl u en uw gasten naar een aantal plekken langs het parcours om de renners langs te zien komen. Daarna verblijft u als VIP in de grote Vip-tent bij de finish op de Cauberg. Daar komen de mannen en vrouwen diverse keren langs en kunt u genieten van de heerlijkste hapjes en dranken aan uw eigen tafel. Ook hier zal Erik Dekker zijn blik op de wedstrijd laten gelden. Na de huldiging vertrekken u weer naar het chateau om daar afscheid van elkaar te nemen en voldaan huiswaarts te keren.

Wij hebben graag en gesprek met u over een op maat gemaakt Amstel Gold Race evenement en wat voor u en uw gasten een perfecte invulling zou kunnen zijn.

Deel in Erik’s succes; als eerste over de meet

Meer weten over een eigen Amstel Gold Race evenement?

De Amstel Gold Race meemaken?

“Samen met de laatste Nederlandse Amstel Gold Race winnaar, Erik Dekker, een fantastische rit gemaakt door het prachtige Limburgse landschap. Wat een top dag!”

U kunt bij vragen ook een e-mail sturen naar contact@erikdekker.nl