Uitdagende tochten, parcoursen en de verhalen die erbij horen.

“Fietsen met Erik Dekker”
Uitdagende tochten voor de toerfietser met anekdotes, verhalen en tips van Erik Dekker.

Het mooie van wielrennen is dat iedereen op de wegen kan rijden waar ook de gelauwerde wielerprofs hun trainingen en wedstrijden afwerken. In dit boek fietsen we mee met Erik Dekker, een van de succesvolste renners van zijn generatie.

Erik Dekker won vier Tour-etappes, de Amstel Gold Race, de Clásica San Sebastián, de UCI Wereldbeker, Parijs–Tours en het eindklassement in de Tirreno–Adriatico.

Dekker reed zijn eerste wedstrijd als achtjarige in Hoogeveen. Als prof en later als ploegleider reed hij in kilometers vele malen de wereld rond. Ook na zijn profloopbaan stapt hij nog regelmatig op de fiets. Erik neemt je mee op zijn favoriete trainingsrondes en over het asfalt en de kasseitjes van memorabele wedstrijden. Bij elke route heeft hij een eigen verhaal en legio tips. De gedetailleerde routekaarten zijn te downloaden als GPX-bestand.

“Veel plezier met het boek en de routes. Misschien kom ik u wel tegen op mijn favoriete trainingsrondjes”

Ook verkrijgbaar op internet via bijv. Bol.com of de ANWB webwinkel.

Verkrijgbaar bij ANWB of Bol.com

Meer info over activiteiten i.s.m. ErikDekker.nl?

Een eigen evenement rond het parcours van De Amstel Gold Race meemaken?

“Samen met de laatste Nederlandse Amstel Gold Race winnaar, Erik Dekker, een fantastische rit gemaakt door het prachtige Limburgse landschap. Wat een top dag!”

U kunt bij vragen ook een e-mail sturen naar contact@erikdekker.nl